Alla inlägg under oktober 2009

Av bfalk - 16 oktober 2009 17:38

Jag jätte gärna vill bli fotbollsspelare? Tyvärr så tror jag inte att min kropp kommer tillåta det. Jag nöjer mig att spela boll med brorsan eller kolla på tv.

Bella, tio landskamper - alla framför tven /mamma.

 

Mats Rubarth - fd. AIK spelare.

Av bfalk - 16 oktober 2009 16:47

Nu är jag äntligen "hemma" på Bergsgatan, jag är döööhungrig (ovanligt?) men jag håller på att laga ris och nuggets :) Blev så sugen på det när Ante käkade det på jobbet. Jag känner mig tokvuxen nu som tar ansvar - eller not!

Jobbet förövrigt var väll inte en av dom roligaste dagarna, men tiden gick faktiskt ganska snabbt från tolv och frammåt. Jag satt mest vid datorn och skrev ut bilder till mitt kollage, ni ska få se nångång hur jag ska göra.

Jag fick sluta jätte tidigt, då skjutsade Ante mig till brorsan och Gisse. Drack cola, provade deras gå maskin (har ingen aning vad dom kallas) och så låg jag och Gisse och kollade på tv. Stackars min älsklingstjej, hon opererade sig imorse så hon var inte så pigg. Brorsan höll på att fixa golv i hallen och med jämna mellanrum så skrek han TJOCKIS! Men jag vet nog en som är tjockare.. Man har ju fått det nånstans så att säga ;) Deras lägenhet var så stoor och så snygg, jag ska få sova i ena rummet när man kommer hem efter krogen, eller jag har bestämt det själv i mitt huvud och de får bara acceptera det!

Jag var bara där i en timme typ, sen så vandrade jag till ica för att handla nuggets och ELLE tidning. Alla andra tjockisar köpte godis så då borde ju en tidning vara så mycket nyttigare? Fast dyrare dock.. Jag blir tokig på kärringarna som jobbar där alltså, dom är så jävulskt otrevliga!! Ett hej eller ett leènde borde man väll kunna bjuda på när man jobbar i en kassa? Nejdå. Må ni halka när vintern kommer!

Så ja, nu sitter jag alltså här. Det är skit jobbigt med en vanlig dator ska jag säga er, är så van med en bärbar.. Åh det är synd om mig tycker jag allt.


Vad är det med vädret då?! Det var ju skit kul att gå till jobbet imorse med mörker och regn fallande över sig. Jag trodde alla som jag mötte var Jack the ripper för dom hade sånna där fula regnrockar på sig. Tänk att man är nervös även när det är morgon.. Och dag.. Och natt.. Det är inte lätt att vara tjej alltså.

Ikväll blir det lugna puckar eftersom jag även jobbar imorgon, det blir nog idol och cheeseballs! Men det funkar väll. Jag hade mycket hellre velat gått på Mange Myt's realseparty på Oscar, fyfan vad kul det hade varit! Jag har ju alltid varit lite emot han, men han är så jäkla trevlig och så när man träffar honom. Jag festade med han på Stadshuset en gång, dock fick jag rödvin över mig.. Haha, men det får man väll bjuda på när han är en hiphopper!

Men nästa helg, dåni..! Fan vad jag längtar, kommer bli så kuuul!

Jag tror inte jag har så mycket mer att skriva om just denna minut.


Ha en trevlig fredag gott folk och drick inte alkohol! Jag har hört att koordinationen och huvudet påverkas allt för mycket. Ni kan ju vakna upp med en total (ful) främling imorgon.


PUSS!




Av bfalk - 16 oktober 2009 10:54

Sitter på jobbet, åhejåhå vad kul jag har!

Ska till Gisse och brorsan efter jobbet och kika på deras nya lägenhet, så ni vet vart ni har mig så att säga!

Skriver mer sedan.


PUSS!

Av bfalk - 15 oktober 2009 20:21

"Gud sänder kött och djävulen sänder kockar."

/Thomas Deloney


Av bfalk - 15 oktober 2009 18:37

Jag beställde nyss 7 nummer av ELLE tidningen för bara 149 :- Jag var ju bara tvungen att slå till eftersom det skulle ha kostat ungefär 400 kr i affären. Hihi. Jag älskar alla bilder och reportage i den tidningen men köper den inte så ofta eftersom det är snorigt dyrt. Men det här var jag nog värd tycker jag!

Nu har jag precis duschat, väntar på mat som jag gjort de senaste två timmarna.. Blir så jävla förbannad för att det går alltid så segt! Trots att det är två som lagar mat. Vad är det för fel?!

Jag har packat väskan lite, ska åka till Bergsgatan om typ en timme. Men innan ska jag köpa nått gott på ica som jag kan äta till Criminal Minds ikväll, hihi. Jag älskar den där lägenheten alltså, den ska bli min!

Nu känner jag hur grinig jag börjar bli pga matbrist.. Bäst att jag slutar skriva innan jag skriver nått dumt om någon. Fast det skulle väll vara ganska smaskigt?


PUSSDÅ.


i heart elle.

Av bfalk - 15 oktober 2009 16:33

Ibland älskar jag msn faktiskt.

Håller D hemlig ett liiiiitet tag till.. :)

Mår så jäkla bra av alla små söta ord!


  

     

Av bfalk - 15 oktober 2009 16:24

  

Där fann jag en tröja och en BH. Fyfan vad skönt med en ny skön tröja! Passar så jädra bra nu när det börjar bli äckligt kallt. Väldigt fin färg med, och BHn är ju super hott!

Av bfalk - 15 oktober 2009 14:09

Brorsan har börjat kalla mig för en gammal hagga efter att jag fyllde 20. Ska han säga som snart är 30, HA!

Ja iallafall, vissa dagar kan jag tänka: åååh vad gammal jag är. När jag vet att jag inte alls är det, 20 år är ju bara så fjuttigt som det kan bli men endå så är jag äldre än igår. Jag tror vissa får enorm panik när de har blivit 20, för nu är man tamefan vuxen och ut med piercingarna och in med allt gammalt och säg byebye till alkoholen för det får man rynkor av! Hmm.. Ibland blir jag inte klok på folket som är i samma ålder som mig. Vänta tills du fyller 60, då kan du kalla dig gammal och kanske börja ta det lugnt ;)

Jag ska leva varje dag som att det är min sista. Ja, det är klart att det inte är alltid så. Men jag ska inte sluta dricka alkohol, sluta festa och umgås med härligt folk. Varför ska man säga hejdå till det roliga? Bara för att man är 20 år så ska man inte sluta leva sitt liv och tro att man är super vuxen, för jag anser att många som har fyllt så mycket ses i mina ögon som 15åringar. SÅ NEJ. Sluta inte leva för fan!

Visst måste man ta mycket ansvar när man skaffar egen lägenhet och jobb och allt sånt, men vem säger att man behöver sitta hemma och dega framför dåliga serier varje dag för det?

Och "bara" för att man är tjugo hela år så ska man ta ut piercingarna för att det ser "bra" ut. WTF!!! Dom ser ju likadana ut som tre år sedan när jag skaffade dom? Varför ska man ens ta ut dom? Visst, om man inte trivs, dom gör ont osv. Men jag skulle då aldrig ta ut mina älsklingar bara för att nån säger att jag ser yngre ut eller är omogen. Hur många 40+are är det inte som har piercingar? Uppfattas dom som omogna? Skulle inte tro det va'. Jag älskar mina piercingar! Och jag skulle aldrig ta ut dom för en brud/kille har tappat hoppet om att få leva ut.

Är det så att de unga har sån mycket press på sig att de glömmer att leva i nuet och ha kul?


Ja, jag kommer nog aldrig bli riktigt vuxen. Men det tror jag är en väldigt bra grej. Man ska vara en blandning, vuxen i vissa situationer och bara allmänt töntig och rolig när man kan. Om du känner dig prickad är du min match in heaven. För alla verkar ju ha gått och dött. Nej, jag ska väll pallra mitt stora feta grekiska arsle till tvättstugan nu!

  

 




Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards