Alla inlägg under oktober 2009

Av bfalk - 15 oktober 2009 13:59

Freddie Wizzp är en jääädra cool kille, han har ett band som heter Baby Jane som kommer från Götet. Tyvärr så kommer väll Sundsvall aldrig att bjuda hit dom, men får duga med att lyssna på dom ett tag sen kanske man får se dom nån gång i vårt avlånga land?

Här är deras myspace: http://www.myspace.com/babyjaneofficial. Lyssna och njut på deras musik! :)


HEHEHEHEHEHE...

Av bfalk - 15 oktober 2009 09:15

Jag hatade dagis när jag var liten och alltid rymde hem? Eftersom det aldrig fanns dagisfröknar på ena sidan av dagiset så rymde jag ofta därifrån. Jag hatade dagis så mycket, fröknarna favoriserade ofta barnen och vissa var så elaka. Jag ser ofta barn som rymmer från dagiset, dom har ingen koll alls på barnen.

Av bfalk - 15 oktober 2009 09:02

Ja, igår så jobbade jag ju. Gick heeela vägen hemifrån till jobbet (på södra berget typ). Jag var hyffsat trött när jag kom fram, men det var skönt :) Det var väldigt lugnt igår, jag lagade lite mat, spelade lite spel och så. Helt okej.

Inatt så drömde jag bara tok drömmar, jag var jätte sur för att mitt ris inte var klart? Haha, jag brukar inte kunna sova där men när jag väl gör det så drömmer jag bara knäppa saker som jag tror har hänt när jag vaknar.

Jag fick sluta väldigt tidigt, tack mamma! Jag vandrade heeela vägen från jobbet och hem. Fyfan vad jag är bra! Snart kommer fläsket försvinna. Jag blev så skit less för det var så kallt inne i stan, ett jävla surhål! Därav namnet på rubriken. Jag var tvungen att ringa mamma och klaga, ja, så är jag. När jag gick förbi Hemköp så var det folk som hängde på låset, helt otroligt. Det var lite kul, så jag fick mig ett skratt tidigt på morgonen oxå. Nästa etapp var att försöka komma upp för den långa och otroligt branta backen, jag trodde att den aldrig skulle ta slut. Men jag kom upp och när jag gick en bit på en vanlig väg så mötte jag en äldre dam som gick en promenad, hon kollade på mig och sa:"usch!" Ja, att möta en osminkad och piercad Bella kan inte alltid vara lätt.

Jag stannade till vid ett bord där ett par idkat sex för några år sedan, jag drack vatten och sånt. Vilka det var som hade sexuella handlingar med varandra? That's a secret I never tell! Men folk ska då göra sånt hemma i sängen!


Nu sitter jag i soffan och kollar lite på nyheterna. När jag kom hem så duschade jag, jag var så otroligt kall om höfterna. Så ja, jag hade lite ont. Jag kommer få skit ont i fötterna snart oxå, menmen. Det är väll smällen man får ta om man ska vara nyttig. Jag har även tryckt i mig en macka, det började kurra så väldigt i magen. Jag tror nästan jag ska ta en till innan jag går och lägger mig.

Jag måste sova en timme eller två eller tre när jag kommer hem när jag jobbat dygn eftersom jag sover så dåligt på jobbet. Hoppas bara jag kan sova ikväll eftersom jag jobbar imorn oxå (7-17).

Tänk vad lite jag hinner skriva i bloggen när jag jobbar.. Tänk om jag hade ett heltidsjobb? Fan vad tråkigt ni skulle ha!

Nej, nu ska jag sluta dryga och försöka uppföra mig.

 

PUSS!


Av bfalk - 14 oktober 2009 11:54

Det är fortfarande minus ute, det är fortfarande frost överallt. Vad ska jag ha på mig när jag går till jobbet senare idag?! Ååhhhh. Jag hatar när det är sånt här väder, jag kan ju lixom inte bara slänga på mig  en tröja utan måste leta en jacka, fast inte för varm för då avlider man i backarna. Ibland önskar jag att jag hade körkort och bil, men då skulle jag förmodligen vara ännu fetare. På tal om fet så var jag huuuuur sugen som helst på Big Boy igår, så nån vänlig själ kanske vill handla det till mig och komma upp till LV7 ikväll? Inte? Jorrrååå!

Jag övervägde en liten stund idag om att gå till ica, men nej. Jag ska hämta paketet imorn. Nu tror alla säkert att ica ligger jätte långt bort från mig, men sanningen är den att det tar cirka 5 minuter att gå med en snabb takt. Så ja, det är en bit.


Jag har precis lagat ris till min mat som jag ska ta med mig idag, ska ta med mig massa matlådor eftersom jag ska jobba ihjäl mig i helgen. Jag tänkte bo på Bergsgatan på fredag, om nån vill svänga förbi och titta så jag lever så är det helt OK. Kanske dör i nått kåtslag eftersom jag bara måste kolla på snyggingen i idol (iiiiiiiiiiiiiiih!!).

Nu undrar ni nog vart Bella har tagit vägen, jag kan försäkra er om att hon sitter här.

Det kanske är mitt tokiga öga som spelar mig ett spratt? Idag vaknade jag av det var uppsvullet och allmänt äckligt, not so fresh (men vem fan är det?).

Nu känner jag att jag verkligen har ställt dessa viktiga frågor, så nu ska jag hoppa i duschen, förmodligen lukta lite godare och sen ska jag försöka välja kläder. Hur ska det gå?! Fortsättning följer..


PUSS!


Av bfalk - 13 oktober 2009 20:53

Fast han har ett sånt svenskt namn så är han ganska osvensk faktiskt. Rock'n'roll går ju inte hem hos alla, helt otroligt?! Sverige ska uppskatta riktiga musiker och han är verkligen en som lever för musik. Och tack för det, han ger mig det jag behöver. Jag älskar hans band, hans egna sound, hans gitarrspel och hans röst.

Jag kommer nog aldrig kunna beskriva hur mycket jag gillar Dregen och Backyard Babies.

Men den där varma känslan jag får i magen, det där léendet jag får när jag hör musiken och hur lycklig jag blir när jag ser dom live; ja, det kan ingen ta ifrån mig.


    


I lördags så beställde brorsan två saker till mig från Backyard's shop. Ett par vantar och pins. Jag lääääängtar tills det kommer!

Japp, jag är alltid coolast i stan!

Oj, nu blev det visst en till kärleksförklaring, men man kan aldrig skriva för många eller hur?

Nu ska jag se på the mentalist,

PUSS!


  

Av bfalk - 13 oktober 2009 17:45

Jag lyssnar inte så mycket på Bon Jovi, bara ibland sådär. Jag såg ett Criminal Minds avsnitt för ett tag sen, och låten som var till när första scenen började var såååå bra. Kan uppfattas som lite fjollig när man lyssnar på den såhär men den passade skit bra till avsnittet jag såg.

Den börjar med att man ser en man och en kvinna som håller om varann och gullar, man ser att han kysser henne och hon ler. Men sen så vrider kameran på sig och man ser att hon är fastbunden och grinar. Han som spelar mördaren har blivit lämnad av sin fru och har en dödlig sjukdom och väljer att börja mörda kvinnor, med hjälp av sin son så lurar dom hem kvinnorna där han hackar ut deras hjärta. Mysigt va?

Avsnittet heter "In birth and death". Han som spelar mördaren heter Eddie Cibrain och man kan känna igen honom i många olika serier. Han är så sjukt jävla snygg!

Njut av honom och av låten! I am...

 


Bon Jovi - You want to make a memory live 2007

Av bfalk - 13 oktober 2009 16:26

Jag har får svår ångest när jag åker båt?

Usch, jag ser livet svischa förbi. Men endå så går jag på dessa dumma ting, med åksjuka dessutom!

Av bfalk - 13 oktober 2009 16:12

Förut så kollade jag på lite Criminal Minds, käkade mackor och sen så vilade jag. Jag fick väll inte världens prinsessa sömn som man alltid önskar sig, utan vaknade hela tiden och så. Kanske var för att tven var på? Men på nått sätt är det alltid skönare när den är på när man bara ska vila. Jag mår fortfarande illa och är yr i skallen, men det går nog över snart. Mamma ska göra nån god och ovanlig (iallafall för mig) middag idag, så kanske jag får må bättre då. Jag måste verkligen ta mig till ica oxå, haha. Jag är alldeles för lat ibland, har ju trots allt en tjocktröja där som väntar på mig och det verkar börja bli riktigt kallt nu så.. Jag läste att Allsvenskan ska börja i mars oxå?! Hur fan tänker dom? Kommer ju få urinvägsinfektion och bli sjuk så fort man vill se på fotboll, men det är det nog värt. Om man hade bott i Sthlm vill säga ;)

*

Jag har läst lite på text tv om den där Boyzone medlemen som dog för några dagar sen. Märk: jag vet inte ens vilka det är och jag har aldrig lyssnat på dom. Men varför är det så mycket mer intressantare när kändisar (man kan bli kallad för kändis även fast man bara syns ibland) dör än när Greta på fjärde våningen dör? Varför får vissa så mycket plats i media och andra inte? Visst, nu har Sverige blivit loco' och det går väldigt mycket tokiga mördare här ute (om oftast är familjemedlemmar eller släktningar). Men även då väljer media att skriva om den som är mer intressant än den andra. Hmm.. Konstigt det där. Men iallafall, den där killen som dog i Boyzone dog i sina egna spyor. Det är nog nästan min värsta mardröm, fyfan. Tänk att vara stupfull och man måste spy och man bara råkar dö? Usch vad hemskt. Man blir ju skit rädd nu när man tänker på det, man ska försöka att bättre sig så man inte dricker så mycket nästa gång men det är ju som bortblåst när man får den där shoten. Tur att min kropp oftast springer till toan när det är dax för något sånt.

Jag hoppas bara inte det händer mig eller någon jag känner. Man tänker inte oftast på att döden är så nära, läskigt.


Nej, nu ska tydligen mamma ha datorn. Töntigt, right? Skulle kunna skriva en evighet, men jag vet ju att ni får ont i era små ögon då!

 

PUSS!

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards