Alla inlägg under oktober 2009

Av bfalk - 18 oktober 2009 13:52

Eller klar i skallen kommer jag väll aldrig bli, men något sådär iallafall.

Datorn har knappt någon laddning för NÅGRA har tagit ur den? Jag ser jätte dåligt när jag nyss har vaknat och ljuset som är just nu på datorn gör inte saken bättre. Jag sitter här med en vråål hungrig mage just nu. Nu undrar ni; gör inte den där kvinnan något annat än att äta? Svar nej. Om jag kunde så skulle jag proppa i mig all onyttig mat hela tiden, men det funkar ju inte. Jag skulle ju bli en vandrande köttbulle och jag skulle aldrig orka träna bort det, jag orkar ju knappt röra på mig nu. Fast jag har blivit duktigare måste jag erkänna, men idag satte min kropp stopp för det. Jag hade ju som sagt ont i höfterna imorse, det är inte alls konstigt eftersom det var kallt och så. Men nu har jag mer ont i lederna, så jag vill faktiskt inte alls gå ut. Jag får nöja mig med den promenaden jag fick från jobbet till Staffan helt enkelt. Jag ska nog försöka städa och fixa till här hemma istället, Ceasar var hemma själv hela helgen. Så ni kan ju kanske förstå hur gott det luktar i den här lägenheten..

Jag sparade precis det här inlägget för att gå och käka, så det blir som att börja om på nytt! Nu sitter jag mätt och belåten och lyssnar på Salem Al Fakir's fina stämma. Jag kollar även runt på olika böcker som jag ska önska mig i julklapp, dom lite dyrare så att säga.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Mina ögon är helt galna känner jag, dom är torra och jag får verkligen koncentrera mig. Man kanske inte ska sitta vid datorn då? Men en stund till iallafall, haha.

Igår på jobbet så hade vi inget att göra på jobbet förns vid tre tiden. Jag och grabbarna tog en promenad, lagade mat, spelade spel och kollade på film. Alla var tillsammans, förutom en kille. Jag hade en riktigt trevlig kväll och det tror jag dom oxå hade! Man mår så bra när de mår bra, trots att det kan vara väldigt krävande psykiskt. Men jag brukar ofta lämna det när jag lämnar huset. Ja, det är ju lättförtjänta pengar. Jag såg ju även AIK matchen där, då var jag själv i huset. Kanske var lika bra eftersom jag skrek och svor åt tven. Men när målet kom så släppte nervositeten och jag blev så oerhört glad! Det är en kärlek som inte går att beskriva åt detta lag alltså. Guldet är så nära, "alla AIKare vaknade med Guldsmak i munnen idag". Sant där. Dom spelade så oerhört bra oxå, så sammanspelt och visade ingen som helst rädsla eller något. Ofta så kan lag bli väldigt darriga när slutet är nära lixom.

Bild tagen från Aftonbladet.


På kvällen så smsade jag med D, jag fick jätte söta sms. Jag trodde jag skulle somna gott efter att jag fått dom, men icke! Det går inte att sova där. Jag fick väll någon timme, så när klockan ringde var jag helt hjärndöd kändes det som. Tur att man fick komma hem tillslut och sova i sängen, jag har verkligen saknat den. Den är nog min bästa sak, tillsammans med datorn såklart.

Ikväll kommer äntligen mamma hem, hon har varit i Sthlm och varit på Råsunda och sett på Gnaget samt kollat på konsert med Mustasch. Hon ville se på den engelska Wallander filmen med mig, helt otroligt. Hon vill aldrig kolla på film med mig för hon kan inte sitta stilla. Ja, man får väll tacka och ta emot!


PUSS!


Av bfalk - 18 oktober 2009 09:43

"Av alla djur är människan den enda som är grym."

/Mark Twain

Av bfalk - 18 oktober 2009 09:40

Jag har knappt sovit på tre dagar, så nu är jag ganska less och ganska trött. Nu sitter jag på Bergsgatan, ska snart ta bussen hem. Jag tänkte gå hem men hade lite mycket att bära på så jag orkar inte. Kylan gör så att höfterna krånglar oxå, så ska försöka ta mig ut lite senare istället.

Så fort jag kommer hem ska jag sova som en galning så jag skriver lite mer då! :)

Föresten, AIK tog 3 poäng igår. Jag känner smaken av guld. Fyfan om dom endå kunde klara av det!


PUSS!

Av bfalk - 17 oktober 2009 10:35

Och så satt man här igen då, på jobbet. Det finns inte så mycket att göra och jag undrar hur segt det kommer gå innan jag får gå och lägga mig vid elva. Man längtar nästan till lunch och middag för då har man ju nått att göra. Nästan alla här går runt och hostar och snorar, fan ta dom om jag blir sjuk! Men det känns faktiskt inte som så, läste i tidningen att man ska gå promenader och sånt för att minska att bli sjuk. Jädrar vad jag ska gå imorn när jag slutar!

Jag var huuuur trött som helst imorse, jag sov bara några timmar med knäppa drömmar. Fast, kanske var dom bra?

Igår så kollade jag på idol, tur som var så fick snyggingen stanna. Men att det är det bästa startfältet som någonsin varit? Njaaa, dom förstörde ju alla Jackson låtar. Jag gillade början bäst, när det var en liten kille och en äldre kille (inte Jihde!!) som dansade. Jag måste lära mig dom där movesen alltså, kanske det blir en Jackson kopia till Halloween? Jag kommer ju aldrig på nått bra och då får man iallafall ha på sig lite rockiga kläder, haha.

Jag pratade hela kvällen med D oxå, så jäkla värt!

Imorse när jag kollade på nyheterna så såg jag att SD vill införa så att man kan se alla sexbrottslingar, typ som Svenskt Motstånd ska göra en hemsida. GO! Men jag gillar inte att dom vill införa dödsstraff, varför? Låt dom ruttna i fängelset istället, med högre straff och det ska inte vara sådär glassigt. Något är fel när dom har det bättre där än på äldreboenden. Gör ett brott; du får bra mat serverad, tillgång till en egen "lägenhet", gym, skola, jobb för pengar osv.. För dom som inte har något av det eller pengar så är det ju perfekt. Helt sjukt.


Nu orkar jag inte skriva nått mer, jag är så trött så fingrarna knappt kan röra på sig. Då är det illa!


PUSS!

Av bfalk - 16 oktober 2009 19:07

Jag brukar inte alls lyssna på sån här musik, men gillar verkligen den här låten! :) Såhär känner man nog när man flyttar hemifrån..


Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var hela min värld,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli var det var..

Av bfalk - 16 oktober 2009 18:46

Ronaldo blir nästa fotbollsproffs att visa kallingarna.

AND I LIKE IT!

Kanske kommer lagom till jul..? ;) Haha, kommer bli så roligt när alla män bara suckar och kallar han för bög. Men ja, han är snyggare än er. Live with it!

För att läsa hela artikeln, klicka här.

 

NU:

Cristiano Ronaldo DÅ: David Beckham blir petad av Ronaldo.

Av bfalk - 16 oktober 2009 18:26

"En svag man har tvivel inför ett beslut. En stark man har dem efteråt."

/Carl Kraus

Av bfalk - 16 oktober 2009 18:14

Presentation


peace, love, rock'n'roll madness

Omröstning

Anser du att man ska få skriva vad som helst i en blogg "min blogg, mina tankar", sålänge det inte kränker någon?
 Ja
 Bara vid enstaka tillfällen
 Nej

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards